ELCEN: Locuitorii din Colentina vor avea apă caldă în condiţii normale în cel mai scurt timp

ELCEN va sista, începând de miercuri, lucrările de revizie din Bucureşti Sud, astfel încât locuitorii din cartierul Colentina să poată beneficia de apă caldă în condiţii normale în cel mai scurt timp, se arată într-un comunicat de presă emis, marţi, de ELCEN.

529 afișări
Imaginea articolului ELCEN: Locuitorii din Colentina vor avea apă caldă în condiţii normale în cel mai scurt timp

ELCEN: Locuitorii din Colentina vor avea apă caldă în condiţii normale în cel mai scurt timp

"Pentru a veni în sprijinul locuitorilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Capitală şi pentru a sprijini RADET în alimentarea cu apă caldă, în condiţii normale, a tuturor consumatorilor casnici, ELCEN sistează lucrările de reparaţii şi renunţă la restul reviziilor planificate ale termoficării din Bucureşti Sud începând de miercuri, 15 iunie. În acest mod, conductele magistralei din Sud vor fi puse la dispoziţia Regiei pentru a tranzita energia termică produsă în CET Progresu, astfel încât locuitorii din cartierul Colentina, sectorul 2, să poată beneficia de apă caldă, în condiţii normale, în cel mai scurt timp", se arată în comunicatul ELCEN.

Decizia vine după ce RADET a cerut ELCEN, marţi, pornirea CET Grozăveşti până la finalizarea lucrărilor la CET Sud pentru alimentarea cu apă caldă în condiţii normale a tuturor locuitorilor Capitalei.

Reprezentanţii RADET anunţau, săptămâna trecută, că apa caldă a fost oprită în cartierele Colentina şi Pantelimon, după ce ELCEN a oprit funcţionarea CET Sud pentru efectuarea lucrărilor anuale de revizie, iar alimentarea locuitorilor din sectoarele 2, 3 şi 4 a fost preluată de CET Vest şi CET Progresu prin manevre de sistem.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici