Electrocasnice şi mobilă de la executări silite

Dacă vrei să-ţi schimbi mobila şi nu ai destui bani, poţi să încerci să cumperi o parte dintre aceste produse de la executări silite. Şi asta pentru că, în unele cazuri, preţurile sunt şi la jumătate faţă de ce găseşti în magazine. Iar dacă ai nevoie de electrocasnice, şi în acest caz ofertele sunt foarte bune.

323 afișări
Imaginea articolului Electrocasnice şi mobilă de la executări silite

Electrocasnice şi mobilă de la executări silite (Imagine: Arhiva/Mediafax Foto)

Vrei să-ţi schimbi mobila din casa sau decoraţiunile? Criza îţi sare în ajutor cu reduceri consistente

Dacă nu vrei să apelezi la un credit ca să-ţi remobilezi casa sau să-ţi cumperi mobila în rate, chiar şi fără dobandă, însă ai nevoie de un dulap sau chiar de mobilă pentru dormitor poţi să încerci la executări silite.

Să vedem câteva preţuri. De exemplu, un mobilier de birou te costă 137 de lei plus TVA, în timp ce, în magazin, un birou plus un scaun te poate costa circa 200 de lei.

Un scaun ergonomic costă 37 de lei, iar un corp de mobilier cu 3 sertare - circa 121 de lei.

Citeşte mai multe despre produsele de la executări silite pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici