Elefanţi aduşi la inaugurarea unui parc de joacă din Iaşi, în prezenţa lui Gheorghe Nichita

Doi elefanţi au fost aduşi, vineri, la inaugurarea unui parc de joacă din cartierul ieşean Tătăraşi, la eveniment participând şi primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, acesta folosind câteva dintre aparatele de forţă instalate în parc.

194 afișări
Imaginea articolului Elefanţi aduşi la inaugurarea unui parc de joacă din Iaşi, în prezenţa lui Gheorghe Nichita

Elefanţi aduşi la inaugurarea unui parc de joacă din Iaşi, în prezenţa lui Gheorghe Nichita

Acţiunea, desfăşurată de Ziua Copiilor, a avut loc în cartierul ieşean Tătăraşi, cu prilejul inaugurării unui parc de joacă, la eveniment fiind aduşi şi doi elefanţi aflaţi în oraş cu prilejul mai multor spectacole de circ organizate în această perioadă în municipiu.

În jurul elefanţilor s-au adunat zeci de copii, iar animalele au fost udate periodic cu apă dintr-o cisternă.

Circulaţia rutieră în zona în care s-a desfăşurat evenimentul a fost blocată timp de câteva zeci de minute.

Primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, le-a dat bomboane copiilor prezenţi la manifestare, s-a fotografiat cu aceştia, apoi a făcut o scurtă demonstraţie la câteva dintre aparatele de forţă instalate în parcul respectiv.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei ieşene, reabilitarea parcului face parte din proiectul municipalităţii de modernizare a 123 de locuri de joacă din oraş. Până în prezent, au fost modernizate 40 de parcuri.

Tot vineri, primarul Gheorghe Nichita a participat la inaugurarea sălii de sport a şcolii nr. 22 din municipiu, deşi lucrările au fost finalizate încă din luna ianuarie.

În cursul dimineţii, Gheorghe Nichita, candidat USL pentru un nou mandat de primar, a fost prezent la Casa Sindicatelor din Iaşi, unde a înmânat cadouri unui număr de 1.200 de copii proveniţi din familii cu dificultăţi financiare, cadourile constând în pachete cu dulciuri, în valoare de 100 de lei fiecare.

Acţiunea a fost organizată de Direcţia de Asistenţă Comunitară din Iaşi, instituţie aflată în subordinea Primăriei ieşene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici