Elena Udrea a publicat o nouă fotografie cu familia. Mesajul postat de fostul ministru

Fostul ministru Elena Udrea a postat, pe pagina sa de Facebook, o imagine în care apare alături de fiica sa şi de partenerul ei Adrian Alexandrov, în faţa şemineului, înconjuraţi de decoraţiuni de Crăciun.

2757 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea a publicat o nouă fotografie cu familia. Mesajul postat de fostul ministru

Elena Udrea a publicat o nouă fotografie cu familia. Mesajul postat

„Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!”, a scris Elena Udrea pe Facebook. Atât Udrea, cât şi fetiţa, poartă rochii roşii, iar toţi trei sunt înconjuraţi de decoraţiuni de Crăciun.

Elena Udrea este implicată în mai multe dosare penale, aflate pe rolul instanţelor din România. Fostul ministru s-a întors în România la inceputul lunii iulie, explicând, la acel moment, a renunţat de bună voie de statutul de refugiat în Costa Rica, deoarece consideră că se poate apăra mai bine din ţară în procesele pe care le are.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici