Elena Udrea: Nu avem parteneri la Primăria Capitalei, în Bucureşti nu vine niciun turist

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, duminică la Realitatea TV, că reprezentanţii Primăriei Capitalei nu îi sunt parteneri, Bucureştiul nu este un oraş turistic, aşa cum sunt alte capitale europene şi l-a acuzat pe primarul general că nu face un centru de informare turistică.

79 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Nu avem parteneri la Primăria Capitalei, în Bucureşti nu vine niciun turist

Elena Udrea: Nu avem parteneri la Primăria Capitalei, în Bucureşti nu vine niciun turist

"Bucureştiul nu este un oraş turistic, nu se întâmplă nimic în Capitală legat de turism. Noi invităm Primăria de fiecare dată când mergem la târguri în afară, pe banii ministerului, dar de multe ori nu se prezintă şi ne lasă cu desk-ul gol în stand", a subliniat Udrea.

Ministrul Turismului a spus că încearcă să îi determine pe reprezentanţii municipalităţii să facă un centru de informare turistică, dar nu are "parteneri la Primărie".

"De un an de zile îl plimbă Oprescu (centrul de informare turistică, n.r.) când la aeroport, când la Universitate. Bucureştiul nu are un centru de informare turistică şi, în timp ce alte capitale europene sunt pline de turişti în weekend, în Bucureşti nu vine nimeni", a declarat Udrea.

În legătură cu declaraţiile făcute, duminică, de primarul Sorin Oprescu referitoare la rezilierea contractului cu Dalli, Elena Udrea a spus că Primăria "a mai luat o dată anul trecut" parcările de la Dalli.

"Domnul Oprescu nu a avut ce să ne spună. Iar ne-a spus de Dalli şi de autostrada suspendată. A spus că a luat parcările de la Dalli, pe care le-a luat de astă vară şi le-a mai luat o dată şi în acest an. Dacă într-un an de zile atât a fost în stare să facă, înseamnă că nu a făcut nimic", a afirmat Elena Udrea.

Sorin Oprescu a spus, duminică, la bilanţul de un an, că până în 11 iulie toate cele peste 3.300 de locuri de parcare exploatate de Dalli intră în administrarea municipalităţii, precizând că pentru acest lucru nu este nevoie de un proces, contractul fiind expirat, iar actul de prelungire nul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici