Elena Udrea, pe bicicletă, în ie şi cu traistă bucovineană - VIDEO şi GALERIE FOTO

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a ajuns, sâmbătă la prânz, la Mamaia, la un târg al meşteşugarilor, ea venind pe bicicletă, îmbrăcată într-o ie şi cu traistă bucovineană.

395 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, pe bicicletă, în ie şi cu traistă bucovineană - VIDEO şi GALERIE FOTO

Elena Udrea, pe bicicletă, în ie şi cu traistă bucovineană (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

La târgul de la Mamaia expun zeci de meşteri din ţară, putând fi găsite aici covoare tradiţionale, ouă încondeiate, icone pictate pe sticlă sau măşti populare.

"Încercăm ca din acest an să deshidem litoralul românesc însă din aprilie. Sper ca din această vară litoralul să-şi depăşească concurenţa şi sper să nu mai vedem turişti români pe graniţă, mergând în ţările vecine, şi să rămână aici pe litoral", a spus Udrea, care a venit la târg îmbrăcată într-o ie, în culorile alb şi roşu, şi purtând o traistă din Bucovina.

 

Elena Udrea a declarat că staţiunea Mamaia este pregătită să primească turişti şi că speră ca şi în anii următori sezonul estival să înceapă, ca şi acum, de Paşte. Acesta este, de altfel, primul an în care sezonul estival este deschis din luna aprilie.

"Ne aşteptăm ca în anii care vor veni să fie o tradiţie Paştele pe litoral", a spus Udrea, adăugând că se află pe litoral de vineri, împreună cu soţul său, Dorin Cocoş, şi cu mai mulţi prieteni.

Ministrul Turismului se va afla pe litoral până luni, ea urmând să asiste la slujba de Înviere pe plaja Modern din Constanţa.

 

Constănţenii şi toţi cei care vor asista la Slujba Învierii care va fi oficiată, sâmbătă noapte, pe plaja Modern din Constanţa, de către Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, vor lua Sfânta Lumină adusă de la Ierusalim. Potrivit Arhiepiscopiei Tomisului, Sfânta Lumină va fi adusă în ţară de către Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor cu un avion militar, de la Ierusalim, via Suceava, şi va fi apoi împărţită în principalele zone din ţară.

Şi la Mangalia Slujba Învierii va fi ţinută tot pe plajă. Ceremoniile vor începe încă din după-amiaza zilei de sâmbătă, când IPS Teodosie va sfinţi altarul unde va fi oficiată Utrenia Învierii, altar aflat pe plaja Prezident. De asemenea, IPS Teodosie va duce la biserica "Sfinţii Mihail şi Gavriil", spre închinare, moaştele Sfântului Apostol Andrei, racla cu sfintele moaşte urmând să stea aici până duminică.

Duminică seară, Goran Bregovic şi Gheorghe Zamfir vor susţine concerte pe o scenă amenajată pe plaja din Mamaia, la spectacol urmând să ia parte atât ministrul Turismului, cât şi preşedintele Traian Băsescu.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici