Elena Udrea va primi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte

Consilierii locali din Târgovişte au avizat favorabil propunerea primarului Gabriel Boriga ca ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, să primească titlul de cetăţean de onoare al municipiului, ceremonia urmând să se desfăşoare în 8 septembrie, cu ocazia "Zilelor Oraşului".

380 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea va primi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte

Elena Udrea va primi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit primarului municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, propunerea este motivată de faptul că "Elena Udrea a ajutat foarte mult să se dezvolte Târgoviştea, graţie fondurilor europene".

Proiectul de hotărâre a fost adoptat în Consiliul Local Târgovişte, format din 21 de consilieri. Astfel, cei 14 consilieri PDL au votat "pentru", iar cei ai USL s-au abţinut sau au votat "împotrivă".

Alături de Elena Udrea, vor mai primi titlul de cetăţean de onoare fotbalistul Gheorghe Popescu, medicul Liviu-Sorin Băilă şi poliţistul Codruţ Oprea, iar post- mortem, profesorul Alexandru Ioan Dunu. De asemenea, tot post-mortem, va fi acordată o diplomă de excelenţă fostului consilier local Alexandru Pârvulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici