Elevă bătută şi tâlhărită de două colege, la Satu Mare

O elevă în vârstă de 13 ani de la Şcoala Generală "Mircea Eliade" din Satu Mare a fost bătută de două colege de 13, respectiv 14 ani, şi deposedată de telefonul mobil, tatăl fetei depunând plângere la Poliţie.

36 afișări
Imaginea articolului Elevă bătută şi tâlhărită de două colege, la Satu Mare

Elevă bătută şi tâlhărită de două colege, la Satu Mare

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, Roxana Cristea, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul a avut loc miercuri, când minora a fost atrasă în spatele şcolii, într-un loc ferit de privirile colegilor şi profesorilor, unde cele două colege au bătut-o şi i-au furat telefonul mobil.

Tatăl fetiţei a sesizat Poliţia, iar agenţii au identificat suspectele.

Eleva de 14 ani va fi supusă unei expertize medico-psihiatrice pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul comiterii agresiunii, iar eleva de 13 ani, conform legislaţiei în vigoare, nu poate fi trasă la răspundere din punct de vedere penal.

Incidentul a avut loc la o săptămână după desfăşurarea unei campanii împotriva violenţei în şcoli, care a avut loc în toate unităţile de educaţie din judeţ.

Citeşte şi:

Elev bătut de un coleg într-un liceu din Ploieşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici