Elevă de 17 ani acuzată că şi-a înjunghiat tatăl, ca să-şi apere mama

O elevă de 17 ani, din Bumbeşti Jiu, este implicată într-o anchetă penală, fiind acuzată că, luni dimineaţă, şi-a înjunghiat tatăl cu un cuţit, în încercarea de a-şi apăra mama, care era bătută de către bărbat.

30 afișări
Imaginea articolului Elevă de 17 ani acuzată că şi-a înjunghiat tatăl, ca să-şi apere mama

Elevă de 17 ani acuzată că şi-a înjunghiat tatăl, ca să-şi apere mama

Minora a dat o declaraţie procurorului şi poliţiştilor care se ocupă de acest caz, fără a fi pusă sub acuzare, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, inspectorul Daniel Tică.

Acesta afirmă doar că "există indicii" pentru posibila comitere a infracţiunii de tentativă de omor, fără ca pe parcursul zilei să fie pusă vreo persoană sub acuzare.

Dumitru Dumitrescu, în vârstă de 39 de ani, tatăl minorei, a ajuns, luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, cu un cuţit înfipt în spate, soţia acestuia fiind şi ea internată la spitalul din Bumbeşti Jiu.

Conform anchetatorilor şi unor martori din dosar, bărbatul a venit luni dimineaţă acasă, în jurul orelor 4.00, şi şi-a luat soţia la bătaie, moment în care fiica lor a luat un cuţit şi l-a înfipt în acesta. Cei doi soţi erau în divorţ şi au trei fete, eleva de 17 ani fiind cea mai mare dintre acestea.

Medicii care îi îngrijesc atât pe bărbat, cât şi pe femeie au dat asigurări că niciunul dintre aceştia nu are viaţa pusă în pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici