Elevă de 19 ani dată dispărută de trei zile, găsită spânzurată într-o pădure de lângă Sinaia

O tânără de 19 ani, elevă la un grup şcolar din Ploieşti, dată dispărută de trei zile, a fost găsită spânzurată miercuri dimineaţă, într-o pădure din apropierea staţiunii Sinaia, de către o patrulă de jandarmi montani.

581 afișări
Imaginea articolului Elevă de 19 ani dată dispărută de trei zile, găsită spânzurată într-o pădure de lângă Sinaia

Elevă de 19 ani dată dispărută de trei zile, găsită spânzurată într-o pădure de lângă Sinaia (Imagine: Petre Bitoiu/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului postului de jandarmi Sinaia, plutonier major Cătălin Crăciuneanu, jandarmii au fost solicitaţi luni de către poliţiştii din Sinaia să participe la căutarea unei tinere de 19 ani din Ploieşti a cărei dispariţie fusese semnalată de către familie.

Începând de luni, echipe de poliţişti şi jandarmi au căutat-o pe fată în zona împădurită din apropierea telegondolei din staţiunea Sinaia.

Miercuri dimineaţă, o patrulă de jandarmi montani a găsit-o pe tânără spânzurată într-o pădure.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Daniel Radu, a declarat că oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, moartea fetei fiind considerată suspectă.

El a precizat că tânăra a fost găsită într-o zonă greu accesibilă şi era elevă la un grup şcolar din Ploieşti.

Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie.

Surse apropiate anchetei susţin că ultima dată părinţii au luat legătura cu fata duminică seară, când aceasta le-a spus că se află la Sinaia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici