Eleva-mămică din Vaslui a intrat cu media 9,38 la Facultatea de Drept din Iaşi - FOTO

Maria Elisa Pălimaru, absolventa-mămică din judeţul Vaslui, care s-a clasat a treia pe judeţ la Bacalaureat, a intrat la buget la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, transmite corespondentul MEDAFAX.

7308 afișări
Imaginea articolului Eleva-mămică din Vaslui a intrat cu media 9,38 la Facultatea de Drept din Iaşi - FOTO

Eleva-mămică din Vaslui a intrat cu media 9,38 la buget, la Facultatea de Drept din Iaşi - FOTO

Deşi concurenţa a fost acerbă, tânăra a fost admisă la buget, clasându-se pe locul 16 din 706 candidaţi, cu media 9,38.

„Nu mă aşteptam la un rezultat atât de bun, având în vedere că m-am decis târziu să dau admitere la Drept şi am avut la dispoziţie doar o săptămână să învăţ. Alegerea Facultăţii de Drept am făcut-o în ultimul moment, dar nu am renunţat la pasiunea mea, istoria, deocamdată e în standby. Am decis să studiez dreptul, pentru că mă avantajează mai mult, pentru planurile mele de viitor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Maria Elisa Pălimaru.

Tânăra a fost premiată recent la Piatra Neamţ, de Organizaţia “Neamunit”, la finalul Şcolii de Vară a profesorilor de istorie din România, care s-a desfăşurat la Agapia.

 

Maria Elisa Pălimaru a primit o diplomă pentru “străduinţa de care a dat dovadă şi pentru performanţa obţinută la examenul de Bacalaureat”, precum şi un ajutor financiar.

Maria Elisa Pălimaru a absolvit ştiinţe sociale, la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” din Vaslui. La examenul de Bacalaureat a obţinut 9.90 la Limba Română, 10 la Istorie şi 10 la Geografie.

Cu media 9.96, Maria Elisa Pălimaru s-a clasat a doua pe liceu şi a treia la nivelul judeţului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici