Elevii din Mărăcineni care au ajuns la spital din cauza unui spray paralizant, externaţi

Toţi cei 7 elevi din clasa a noua a Liceului Agroindustrial din Mărăcineni, judeţul Argeş, internaţi de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce un coleg de al lor le-a pulverizat în ochi conţinutul unui tub de spray paralizant au fost externaţi.

80 afișări
Imaginea articolului Elevii din Mărăcineni care au ajuns la spital din cauza unui spray paralizant, externaţi

Elevii din Mărăcineni care au ajuns la spital din cauza unui spray paralizant, externaţi

După ce sâmbătă au plecat acasă 5 şcolari, duminică au părăsit Unitatea de Primiri Urgenţe şi ultimii 2. Ei au necesitat o internare de 48 de ore, deoarece au fost într-o stare mai gravă.

"Consider încheiat cazul din punct de vedere medical. Vineri au ajuns la noi 15 elevi de la liceul din Mărăcineni care am înţeles că în timpul orelor de curs au acuzat vărsături, ameţeli şi dureri de cap. Opt dintre ei nu au necesitat internarea, iar la noi au rămas şapte şcolari. Toţi sunt acum acasă, în afara oricărui pericol şi luni vor putea merge din nou la şcoală", a declarat dr Florin Trifan, directorul Spitalului de Pediatrie din Piteşti.

Cei 15 elevi din oraşul Mioveni se deplasau, vineri, la Liceul din Mărăcineni cu un microbuz şcolar. În timpul deplasării, un coleg al lor a găsit pe podeaua microbuzului un tub de spray paralizant, căzut din geanta unei colege. El a îndreptat pulverizatorul spre colegi şi a golit tot conţinutul acestuia. Elevii spun că în primele momente nu au acuzat probleme, dar odată ajunşi la liceu au apărut primele simptome, stări de vomă, ameţeli şi dureri de cap. Profesorii s-au alarmat şi au chemat salvările Serviciului de Ambulanţă Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici