Video Elevii filmaţi făcând sex oral în clasă, "premiaţi" cu 4 la purtare (video ProTv)

Cei doi elevi de gimnaziu filmaţi cu telefonul mobil în timp ce făceau sex oral, într-o sală de clasă din Liceul cu Program Sportiv, din municipiul Buzău, dar şi cel care a suprins imaginile au fost sancţionaţi de conducerea şcolii cu nota 4 la purtare.

2941 afișări

Potrivit inspectorului şcolar general al ISJ Buzău, profesorul Dumitru Ene, cei trei elevi de clasa a şaptea, protagoniştii unei scene de sex oral chiar într-o sală de clasă, s-au ales cu media 4 la purtare, existând, totodată, posibilitatea ca minorii să fie transferaţi pe motive disciplinare la trei şcoli diferite.

Raportul privind fapta celor trei elevi din Liceul cu Program Sportiv din Buzău a ajuns, luni, pe masa conducerii Inspectoratului Şcolar, cu o întârziere de mai multe zile de la momentul în care filmul a ajuns întâmplător în mâinile directorilor unităţii de învăţământ. Filmuleţul, care nu a apucat să fie postat pe internet, surprinde doi elevi de gimnaziu, o fată şi un băiat, care au fost fimaţi cu telefonul mobil de un al treilea coleg în timpul unei partide de sex oral. Scenele au fost realizate într-o sală de curs din incinta liceului, acolo unde învaţă cei trei elevi de gimnaziu.

În afara sancţiunilor date celor trei elevi, conducerea Liceului cu Program Sportiv din Buzău anunţă o supraveghere mult mai atentă a elevilor, astfel încît şcoala buzoiană să nu mai fie implicată în astfel de incidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici