Elevii români au obţinut o medalie de argint şi una de bronz la Olimpiada Internaţională de Biologie

Elevii români au obţinut o medalie de argint şi una de bronz la Olimpiada Internaţională de Biologie de la Changwon - Coreea de Sud, la care au participat peste 200 de concurenţi din 58 de ţări, a anunţat, duminică, Ministerul Educaţiei.

242 afișări
Imaginea articolului Elevii români au obţinut o medalie de argint şi una de bronz la Olimpiada Internaţională de Biologie

Elevii români au obţinut o medalie de argint şi una de bronz la Olimpiada Internaţională de Biologie (Imagine: Laszlo Mihaly/Arhiva Mediafax Foto)

Mihaela Georgescu, de la Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti, a câştigat medalia de argint, iar Paula Enache, de la Colegiul Naţional "Ion C. Brătianu" din Piteşti, pe cea de bronz, se arată într-un comunicat al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Din lotul olimpic de biologie al României care a participat la ediţia XXI a Olimpiadei Internaţionale de Biologie, desfăşurată în perioada 10-18 iulie, la Changwon, au mai făcut parte Alina Săcărescu, de la Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din Iaşi şi Emilia Georgiana Pascu, de la Colegiul Naţional "Carol I" din Craiova.

La Olimpiada Internaţională de Biologie din Coreea de Sud au participat 233 de concurenţi din 58 de ţări.

Elevii români vor reveni în ţară în noaptea de duminică spre luni, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici