Elevul care a bătut CRUNT o tânără pe terenul de sport al unui liceu din Constanţa a fost arestat la domiciliu

Elevul care a agresat o tânără pe terenul de sport al unui liceu din Constanţa a fost arestat la domiciliu, pentru 30 de zile. Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4312 afișări
Imaginea articolului Elevul care a bătut CRUNT o tânără pe terenul de sport al unui liceu din Constanţa a fost arestat la domiciliu

Foto: Pixabay

Elevul de la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa care, miercuri, a agresat o tânără de 25 de ani pe terenul de sport al instituţiei de învăţământ a fost prezentat, vineri, Judecătoriei Constanţa, magistraţii dispunând arestarea la domiciliu a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Tânărul cercetat este în clasa a 11-a şi va împlini 18 ani peste aproximativ o lună.

Poliţiştii constănţeni s-au autosesizat în acest caz după ce au văzut înregistrările făcute de camerele video ale liceului şi au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Ei au precizat că tânăra bătută pe terenul de sport poate depune plângere împotriva agresorului în termen de trei luni de la comiterea faptei.

Pe de altă parte, într-o postare pe Facebook apărută a două zi după comiterea agresiunii, o persoană care s-a prezentat ca martor la incident a povestit că în momentul respectiv tânăra ar fi mers pe terenul de sport al liceului în căutare de droguri şi, în plus, chiar ar fi fost sub influenţa unor astfel de substanţe în acel moment. Ea ar fi abordat un grup de elevi, cerându-le droguri, şi ar fi devenit agresivă verbal, iar elevul acuzat de agresiune, încercând să o îndepărteze, ar fi lovit-o în zona pieptului. Fata a căzut şi s-a lovit puternic la cap, fiind transportată la spital. După ce a primit îngrijiri medicale, ea a părăsit unitatea medicală.

Tânără de 25 de ani a suferit lovituri la cap, după un conflict cu un elev, pe terenul de sport al Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa, unitate de învăţământ la care studiase şi ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici