Elevul care a căzut în gol printre balustradele unei şcoli a murit

Copilul de 13 ani de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din oraşul Năsăud care a căzut în urmă cu o săptămână de la etajul doi al şcolii, printre balustrade, a murit. Copilul fusese găsit atunci inconştient de angajaţii şcolii.

317 afișări
Imaginea articolului Elevul care a căzut în gol printre balustradele unei şcoli a murit

Elevul care a căzut în gol printre balustradele unei şcoli a murit

Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, copilul de 13 ani a făcut stop cardiac miercuri şi viaţa sa nu a mai putut fi salvată.

Copilul de 13 ani, elev la şcoala gimnazială Mihai Eminescu din oraşul Năsăud, a căzut în urmă cu o săptămână de la etajul 2, printre balustradele şcolii, de la o înălţime de aproximativ 8 metri. El a fost găsit atunci inconştient de angajaţii şcolii, care au sunat la 112.

Băiatul a fost transferat imediat la un spital din Cluj-Napoca, unde a şi murit.

Copilul era instituţionalizat la Centrul de Plasament din Năsăud.

 

Taguri:
copil,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici