Video Elicopterele MAI sunt pregătite pentru intervenţii de salvare: O femeie gravidă a fost transportată de la Chilia la Tulcea - VIDEO

O femeie gravidă a fost transportată, vineri dimineaţă, de la Chilia la Tulcea, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor , informează ministerul.

363 afișări

Misiunea de salvare a fost derulată în condiţiile în care în mai multe drumuri naţionale sunt blocate din cauza zăpezii şi a viscolului, meteorologii emiţând o atenţionare cu cod galben, valabilă până duminică, la ora 20.00.

Potrivit acestei atenţiori, aria ninsorilor va cuprinde treptat, începând din sud-vestul ţării, toate regiunile. Local ninsorile vor fi mai abundente, iar stratul de zăpadă nou depus va depăşi 20 centimetri, în special în zonele de deal şi de munte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici