Elicopterele şi avioanele nu vor mai zbura la parada de 1 Decembrie, din cauza ceţii

Elicopterele IAR Puma Socat şi avioanele MIG 21 Lancer, programate să zboare la parada de Ziua Naţională a României organizată în Capitală, nu vor mai zbura, luni, din cauza ceţii dense.

165 afișări
Imaginea articolului Elicopterele şi avioanele nu vor mai zbura la parada de 1 Decembrie, din cauza ceţii

Elicopterele şi avioanele nu vor mai zbura la parada de 1 Decembrie, din cauza ceţii (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Apărării, la paradă urmau să zboare elicopterele IAR Puma Socat şi avioanele MIG 21 Lancer.

Reprezentanţii Ministerului Apărării au comunicat, luni dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile - ceaţă densă - aparatele de zbor nu se vor ridica de la sol.

Parada urmează să înceapă, la ora 11.00, în zona Arcului de Triumf. Această zonă s-a umplut deja de lume, în public regăsindu-se foarte mulţi tineri, copii însă şi mulţi vârstnici. O parte dintre aceştia au venit cu steguri tricolore şi s-au aşezat în locurile amenajate de organizatori în jurul Arcului de Triumf şi de-a lungul bulevardului Kiseleff.

Circulaţia în zonă a fost întreruptă încă de la 9.00 dimineaţa, între piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf şi Piaţa Presei Libere.

La locul unde urmează să se desfăşoare parada s-au adunat deja personalităţi politice şi diplomatice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici