Elicopterele SMURD au avut marţi patru misiuni de salvare a unor nou-născuţi

Elicopterele SMURD au avut marţi patru misiuni de transport a unor nou-născuţi la diferite unităţi medicale pentru efectuarea unor consultaţii sau tratamente de specialitate.

165 afișări
Imaginea articolului Elicopterele SMURD au avut marţi patru misiuni de salvare a unor nou-născuţi

Elicopterele SMURD au avut marţi patru misiuni de salvare a unor nou-născuţi

Echipajele de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) ale ISU Bucureşti-Ilfov au fost solicitate, marţi, pentru efectuarea a două transferuri medicale de urgenţă. Primul caz a constat în transferul unui băieţel în vârstă de 13 zile, stabil, de la Spitalul Filantropia la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Sklodowska Curie” Bucureşti, iar cel de-al doilea caz, un băieţel, în vârstă de 20 zile, de la Maternitatea Giuleşti la Maternitatea Polizu, pentru efectuarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În judeţul Cluj a fost efectuată o misiune de transport a unui băieţel, născut prematur, de la Clinica Ginecologie 1 la Chirurgie Pediatrică Cluj-Napoca, pentru efectuarea unui consult medical de specialitate.

De asemenea, echipajul SMURD neonato al ISU Iaşi a realizat un transport medical de urgenţă de la Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Cuza Vodă” la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” Iaşi şi retur pentru un pacient de sex feminin, în vârstă de 5 zile, în vederea efectuării unei tomografii computerizate.

Cele 4 misiuni de salvare a nou-născuţilor au fost asigurate de echipe mixte de intervenţie, formate din medici, asistenţi medicali şi conducători auto-paramedici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici