Elodia Ghinescu, căutată între Sinaia şi Cota 1000

Corpul Elodiei Ghinescu, avocata dispărută din Braşov în 29 august, a fost căutat, miercuri, şi în judeţul Prahova, pe traseul Sinaia - Cota 1000, de echipe de poliţişti şi jandarmi din Bucureşti, Prahova şi Braşov.

2 afișări
Imaginea articolului Elodia Ghinescu, căutată între Sinaia şi Cota 1000

Corpul Elodiei Ghinescu, căutat între Sinaia şi Cota 1000

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de IPJ Prahova, în cursul zilei de miercuri, poliţiştii şi jandarmii au efectuat căutări şi scotociri în zona staţiunii Sinaia, pe traseul Sinaia - Cota 1000, au verificat zona împădurită care delimitează DN 71, pe ambele părţi ale carosabilului, situată între oraşul Sinaia şi Cota 1000, de la intersecţia DN 71 cu Calea Codrului până la limita cu judeţul Dâmboviţa.

De asemenea, a fost verificată şi zona Valea Vânturiş - Calea Codrului pe o suprafaţă deaproximativ 4 hectare, precum şi pe albia Pârâului Dorului, de la intersecţia DN 71 cu Calea Codrului, în amonte aproximativ 800 metri şi în aval 300 de metri.

Sursa citată a precizat că, în urma scotocirilor şi căutărilor nu au fost descoperite noi probe în acest caz.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici