Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS: Pericol de incendiu la Spitalul suport Covid-19 din Tg. Mureş

La Spitalul suport Covid-19 din Târgu-Mureş există pericolul izbucnirii unui incendiu, anunţă deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu, care precizează că tuburi de oxigen sunt sprijinite de pereţii Clinicii de Boli Infecţioase II.

368 afișări
Imaginea articolului Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS: Pericol de incendiu la Spitalul suport Covid-19 din Tg. Mureş

„Atenţie! Pericol de incendiu! Acesta este un Spital suport Covid-19 din Târgu-Mureş. Am primit astăzi sesizări de la pacienţi infectaţi cu Sars-Cov 2 despre faptul că tuburile de oxigen sprijină pereţii Clinicii de Boli Infecţioase II din Târgu-Mureş. În drum spre Bucureşti am oprit să văd dacă este adevărat. Priviţi! Rog DSU şi Conducerea Spitalului Judeţean Mureş condusă de un pesedist pe nume Gârbovan să îndepărteze pericolul şi să depoziteze corect tuburile de oxigen. Riscul de incendiu este uriaş”, transmite pe Facebook Emanuel Ungureanu.

El precizează că după ce a închis camera cu care înregistra, i s-a spus că respectivele tuburi sunt goale.

„După ce am închis camera, la puţine minute, a venit la poartă doamna conferenţiar Ţilea care mi-a explicat că tuburile de oxigen care sprijină pereţii şi sunt aruncate pe jos, ar fi goale. În acelaşi timp, m-a asigurat că din 4 în 4 ore este verificată instalaţia de gaze medicale a acestei unităţi sanitare, în fapt, o clădire în ruină. Eu fac apel la ISU Mureş să verifice dacă este în regulă ca aceste tuburi de oxigen să sprijine unui spital, chiar lângă staţia de oxigen! Pericolul este evident”, conchide parlamentarul USR PLUS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici