Emil Boc la Ziua Recoltei: Şi-a cumpărat morcovi, miere, turtă dulce şi must

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vizitat, sâmbătă, standurile cu legume şi fructe amplasate la Sala Sporturilor din oraş de Ziua Recoltei, de unde a cumpărat morcovi, miere, turtă dulce şi must, primind din partea unei bătrâne care ţesea o traistă din pânză.

638 afișări
Imaginea articolului Emil Boc la Ziua Recoltei: Şi-a cumpărat morcovi, miere, turtă dulce şi must

Emil Boc (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

Emil Boc a cumpărat două kilograme de morcovi de Râşca, turtă dulce, miere de albine şi o sticlă cu must, după ce a gustat dintr-un pahar şi a lăudat calitatea băuturii.

Primarul a plătit produsele respective, nefiind de acord să le primească gratis de la agricultorii prezenţi la Ziua Recoltei organizată de Primăria Cluj-Napoca.

Boc a primit, însă, o traistă din pânză de la o femeie în vârstă care ţesea la un război de ţesut, explicându-i acesteia că şi el se pricepe la acest lucru întrucât în copilărie, la Răchiţele, mama sa îl punea să o ajute.

"Ştiu cum funcţionează, care sunt iţele, cum se bagă fuiorul şi cum se apasă pe pedale", a spus primarul Clujului.

El a precizat că Ziua Recoltei este o acţiune foarte reuşită, toate gospodinele având ocazia să găsească la preţuri bune produse specifice de toamnă.

"Sunt producători autentici care vând produse naturale, nu artificiale ca din supermarketuri, şi sunt româneşti. E o modalitate de a ne susţine producţia locală, pe cei care realizează produse sănătoase, mai bune decât cele din supermarketuri, care pe dinafară strălucesc, dar pe dinăuntru sunt pline de chimicale", a afirmat Boc.

Acesta a adăugat că va veni şi cu soţia sa, Oana, pentru a face cumpărături de toamnă.

"Dânsa este şeful casei pe această componentă, pentru zacuscă, murături şi alte produse de toamnă", a spus primarul Clujului.

La Ziua Recoltei participă, sâmbătă şi duminică, zeci de producători de legume şi fructe din judeţul Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici