Emil Boc: „Nu ne-am jucat de-a şoarecele şi pisica că înnebunim oamenii”/ Ce mesaj are pentru clujeni: „Vor merge la biserică şi este firesc să fie aşa!”

  • Emil Boc: „Dacă nu am carantinat oraşul, nu se închid nici şcolile!”
  • Emil Boc: „Cu respectarea regulilor prin care să nu punem în pericol sănătatea celorlalţi, viaţa religioasă trebuie să-şi urmeze şi ea cursul.”
  • Emil Boc: „Cred ca biserica nu trebuie scoasă din viaţa noastră, este parte a spiritualităţii româneşti”
  • Emil Boc: „Nu sunt adeptul măsurilor extreme. Unii să trăiască, ceilalţi nu. Cred că, prioritizând lucrurile găsim calea de mijloc.”
2217 afișări
Imaginea articolului Emil Boc: „Nu ne-am jucat de-a şoarecele şi pisica că înnebunim oamenii”/ Ce mesaj are pentru clujeni: „Vor merge la biserică şi este firesc să fie aşa!”

Emil Boc: ,,Nu ne-am jucat de-a şoarecele şi pisica că înnebunim oamenii”/ Ce mesaj are pentru clujeni:,,Vor merge la biserică şi este firesc să fie aşa!”

Emil Boc, primarul Clujului, a vorbit în emisiunea ,,Ochii pe mine!” despre ce se întâmplă cu şcolile din Cluj în vremea pandemiei. Edilul a spus şi ce îi aşteaptă pe clujeni de Paşti, mai exact ce decizii va lua în legătură cu mersul la biserică.

„Nu ne-am jucat de-a şoarecele şi pisica, pentru că nu are nu are niciun ros, că înnebunim oamenii. Am spus foarte clar nu se carantinează oraşul pentru că nu este cazul. Nu se închid şcolile pentru că le legăm de carantină. Dacă nu am carantinat oraşul, nu se închid nici şcolile!

Copiii merg în continuare la şcoală cum au mers până acum. Sperăm ca măsurile pe care le avem acum, combinat cu ce va ieşi la nivel naţional să nu ne oblige în viitorul apropiat să luăm alte decizii. Am încredere în clujeni că, împreună, putem depăşi această perioadă şi să rămânem fără carantină şi cu şcoli deschise în perioada urmatoare.”

Emil Boc, mesaj pentru clujeni: „Cred ca biserica nu trebuie scoasă din viaţa noastră”

„Eu spun aşa: oamenii, cu respectarea regulilor stabilite de autorităţi, vor merge la biserică şi este firesc să fie asa. Cred ca biserica nu trebuie scoasă din viaţa noastră, este parte a spiritualităţii româneşti. Cu respectarea acestor reguli prin care să nu punem în pericol sănătatea celorlalţi, viaţa religioasă trebuie să-şi urmeze şi ea cursul. Eu nu sunt adeptul măsurilor extreme. Unii să trăiască, ceilalţi să nu trăiască. Eu cred că, prioritizând lucrurile şi găsind acea cale de mijloc, putem să mergem mai departe”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici