Emil Boc se află la Cluj. Tatăl său este internat cu diagnosticul de accident vascular

Premierul Emil Boc se află, vineri, la Cluj-Napoca, unde tatăl său, în vârstă de 87 de ani, este internat, cu diagnosticul de accident vascular, informaţia fiind confirmată corespondentului MEDIAFAX de către şeful Guvernului.

2219 afișări
Imaginea articolului Emil Boc se află la Cluj. Tatăl său este internat cu diagnosticul de accident vascular

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Şeful Guvernului a ajuns la Cluj-Napoca încă de joi seară pentru a fi alături de familie, după ce tatăl său a suferit un accident vascular cerebral.

Directorul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj Napoca, Sanda Patrichi, a declarat vineri, corespondentului MEDIAFAX, că Ioan Boc a fost vizitat la spital de către premier şi că pacientul va rămâne internat "atât timp cât va fi nevoie".

"Starea pacientului Ioan Boc este stabilă, în conformitate cu vârsta de 87 de ani şi cu patologia cardiacă a acestuia. A fost internat încă de marţi şi va rămâne internat cât timp este nevoie. A fost vizitat vineri la spital de către premierul Emil Boc", a spus Patrichi.

În noiembrie, Ioan Boc, tatăl premierului, în vârstă de 87 de ani, a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament.

Tatăl premierului a mai suferit, anii trecuţi, alte două accidente vasculare cerebrale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici