Emil Constantinescu, voluntar la construcţia caselor pentru sinistraţii din Mississippi

Fostul preşedinte Emil Constantinescu va lucra cinci zile la construcţia unor case pentru sinistraţii din statul Mississippi, ca parte a proiectului "6 voluntari români pentru ajutorarea victimelor uraganului Katrina", la această acţiune urmând să participe şi fostul preşedinte al SUA Jimmy Carter.

55 afișări
Imaginea articolului Emil Constantinescu, voluntar la construcţia caselor pentru sinistraţii din Mississippi

Emil Constantinescu, voluntar la construcţia caselor pentru sinistraţii din Mississippi (Imagine: Mediafax Foto)

Informaţia este cuprinsă într-un comunicat remis, joi, MEDIAFAX, de biroul de presă al fostului preşedinte, care anunţă că Emil Constantinescu participă, vineri, la o conferinţă de presă în care va fi prezentat proiectul "6 voluntari români pentru ajutorarea victimelor uraganului Katrina", susţinut de Habitat for Humanity Romania.

"Cei şase voluntari români, printre care şi preşedintele Emil Constantinescu, vor lucra timp de 5 zile, în perioada 11-16 mai 2008, la construcţia şi reabilitarea unor case pentru sinistraţii din localitatea Biloxi, statul Mississippi, SUA", se arată în comunicat.

Sursa citată precizează că la această acţiune va participa şi fostul preşedinte al SUA, Jimmy Carter, iniţiatorul proiectului Habitat for Humanity, în cadrul căruia, în Romania, în ultimii 12 ani, "mii de voluntari americani au lucrat în peste 30 de şantiere şi au donat milioane de dolari pentru construirea de case pentru români aflaţi în dificultate".

Fostul preşedinte Emil Constantinescu declara, la jumătatea lunii aprilie, după fuziunea dintre PNL şi Acţiunea Populară, partid pe care l-a condus, că se retrage din viaţa politică pentru a reveni în rândurile societăţii civile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici