Epidemia de gripă în România. Bilanţul morţilor, în creştere

  • Patru noi decese din cauza gripei au fost înregistrate
  • Cele mai recente victime sunt din judeţele Iaşi, Mureş şi Argeş
  • Numărul total al persoanelor care au murit ajunge la 29
2463 afișări
Imaginea articolului Epidemia de gripă în România. Bilanţul morţilor, în creştere

Epidemia de gripă în România

Printre victime se numără un bărbat de 78 de ani din judeţul Argeş, care avea şi alte probleme medicale şi era nevacciant. În cazul acestuia a fost confirmat virusul gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

De asemenea, în Iaşi a murit un bărbat de 61 de ani, şi acesta cu condiţii medicale preexistente, dar nevaccinat. La acesta s-a confirmat virusul gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

O altă victimă este o femeie de 71 de ani tot din judeţul Iaşi, cu condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

Cea de-a patra victimă este un bărbat de 51 de ani din judeţul Mureş, care nu avea alte probleme medicale şi nu era vaccinat antigripal. În cazul acestuia s-a confirmat virusul gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

Numărul total al deceselor din cauza gripei ajunge astfel la 25.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici