Eroare incredibilă: au crezut că l-au capturat pe şeful Mafiei, Matteo Messina Denaro, dar au reţinut un turist englez!

  • Forţele speciale italiene şi olandeze s-au făcut de râs, miercurea trecută.
  • Au dat asaltul asupra unui bărbat aflat într-un restaurant din Haga crezând că este boss-ul Cosa Nostra.
  • Matteo Messina Denaro, în vârstă de 59 de ani, este căutat de autorităţi din 1993.
8968 afișări
Imaginea articolului Eroare incredibilă: au crezut că l-au capturat pe şeful Mafiei, Matteo Messina Denaro, dar au reţinut un turist englez!

Matteo Messina Denaro

Blitz-ul forţelor speciale olandeze au dat greş, miercurea trecută, acţiunea dovedindu-se un fiasco total.

Bărbatul blocat şi legat la ochi în timpul operaţiunii, într-un restaurant din Haga, nu era şeful sicilian Matteo Messina Denaro, în vârstă de 59 de ani, căutat din 1993 şi condamnat pe viaţă pentru masacru, ci un turist din Liverpool, pe nume Mark, în vârstă de 54 de ani, care se afla în Olanda împreună cu fiul său pentru a participa la Marele Premiu de Formula 1.

Dovezile ADN ale britanicului Mark L., solicitate de avocatul său, au confirmat eroarea. Acelaşi procuror olandez a dat publicităţii o declaraţie în care explica faptul că „bărbatul arestat la începutul săptămânii într-un restaurant din Haga nu era cel căutat de autorităţile italiene”.

Dar asta nu l-a împiedicat pe nefericitul pasionat al motoarelor să rămână câteva zile în închisoarea de maximă siguranţă Vught. Un schimb senzaţional de persoane care îi jenează pe anchetatorii olandezi şi italieni şi îl implică pe procurorul din Trento, cel care a emis mandatul de arestare.

Procurorul naţional anti-mafie Federico Cafiero De Raho, de la Parchetul din Palermo, este cel care investighează de ani buni cazul Matteo Messina Denaro folosind departamentele speciale de poliţie şi carabinieri. Fără succes.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici