Erori pe bandă rulantă: o femeie din mediul rural a primit o factură la gaze de 6 milioane de euro

  • O femeie în vârstă de 70 de ani dintr-un sat din judeţul Vaslui a primit o factură pentru gaze în valoare de 33 de milioane de lei.
  • Situaţia a fost remediată după două reclamaţii şi tot atâtea recalculări.
6848 afișări
Imaginea articolului Erori pe bandă rulantă: o femeie din mediul rural a primit o factură la gaze de 6 milioane de euro

Erori pe bandă rulantă: o femeie din mediul rural a primit o factură la gaze de 6 milioane de euro

Situaţia este cu atât mai ridicolă cu cât singurul consumator de gaze din gospodăria femeii este un aragaz.

Potrivit unui post de televiziune care a relatat cazul din Vaslui, femeia îşi încălzeşte casa cu lemne, iar gazul este utilizat pentru gătit şi pentru încălzirea apei.

Se pare că eroarea a fost provocată de o virgulă pusă greşit de funcţionarii care au citit indexul de pe contorul victimei.

Factura uriaşă la gaze, în valoare de aproximativ 6 milioane de euro, a fost emisă pentru luna decembrie. După ce femeia a reclamat situaţia, reprezentanţii distribuitorului au emis altă factură în valoare de 1.700 de lei.

Femeia a făcut o nouă reclamaţie, distribuitorul a recunoscut greşeala şi a emis a treia factură în valoare de 200 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici