Erou în timpul liber: Un soldat a salvat o bătrână dintr-un incendiu. Salvatorul a ajuns la spital

  • Un soldat care se afla acasă a salvat o vecină căreia îi luase foc apartamentul.
  • Bărbatul s-a intoxicat cu fum şi a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
  • Pompierii au reuşit să stingă focul.
878 afișări
Imaginea articolului Erou în timpul liber: Un soldat a salvat o bătrână dintr-un incendiu. Salvatorul a ajuns la spital

Erou în timpul liber: Un soldat a salvat o bătrână dintr-un incendiu. Salvatorul a ajuns la spital

Incidentul s-a produs duminică într-un bloc din oraşul Târgovişte. Soldatul, angajat la Batalionul 1 Rachete Sol-Aer Boteni, dormea şi a fost trezit de strigătele vecinilor care anunţau că a luat foc apartamentul unei femei în vârstă.

Soldatul a intrat în apartamentul în flăcări şi a reuşit să o salveze pe femeie. În timp ce intervenea, salvatorul s-a intoxicat cu fum şi, ulterior, a fost transportat la spital.

„În această dimineaţă, un incendiu a avut loc într-un bloc din Târgovişte. Soldatul Iancu a fost trezit de strigăte disperate după ajutor. Apartamentul vecinei sale, o femeie în vârstă şi în imposibilitatea de a se deplasa, a luat foc. Fără să stea pe gânduri, colegul nostru a intervenit, reuşind să-i salveze viaţa bătrânei, înainte de sosirea echipajelor de pompieri. Din cauza fumului inhalat, colegul nostru se află acum în spital, intubat, urmând a primi îngrijiri medicale de specialitate”, au anunţat reprezentanţii MApN.

Incendiul de la blocul din Târgovişte a fost stins de pompieri.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
soldat,
femeie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici