Eugen Neagoe: Doctorul m-a rugat să iau o pauză de 3-4 săptămâni/ Care este starea de sănătate a antrenorului de la Dinamo

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Eugen Neagoe, în vârstă de 51 de ani, a declarat, miercuri, că starea sa de sănătate este bună. Tehnicianul a mai spus că medicul i-a recomandat o lună de repaus înainte de revenirea pe banca tehnică.

432 afișări
Imaginea articolului Eugen Neagoe: Doctorul m-a rugat să iau o pauză de 3-4 săptămâni/ Care este starea de sănătate a antrenorului de la Dinamo

Eugen Neagoe: Doctorul m-a rugat să iau o pauză de 3-4 săptămâni/ Care este starea de sănătate a antrenorului de la Dinamo

”Sunt foarte bine, am ajuns acasă. Cu siguranţă lucrurile vor intra în normal. Nu a fost un infarct, ci un stop cardiresporator prin tahicardie ventriculară. Inima nu mai bătea regulat şi, la un moment dat, am rămas fără puls”, a spus Neagoe, pentru Digisport.

Legat de revenirea sa, antrenorul ”câinilor roşii” a spus: ” Domnul doctor m-a rugat să renunţ la fumat, chiar pe biletul de ieşire am scris cu majuscule că renunţ la fumat. Domnul doctor m-a rugat să iau o pauză de 3-4 săptămâni, apoi pot reveni să-mi fac meseria cu plăcere. De antrenat, voi antrena.”

Eugen Neagoe nu a fost clar în legătură cu viitorul său profesional, însă acesta a spus că este alături de Dinamo şi, în încheiere, a transmis un mesaj: ”Sunt sub contract cu Dinamo momentan, nu pot spune altceva. În acest moment nu aş putea să pun condiţii, aş vrea ca Dinamo să câştige următorul joc. Nu veţi scăpa de mine, voi reveni mai puternic.”

În partida dintre Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, încheiată cu scorul de 2-0 în favoarea craiovenilor, tehnicianului lui Dinamo, Eugen Neagoe, i s-a făcut rău, suferind un stop cardio-respirator.

Dinamo se va întâlni sâmbătă cu campioana României, CFR Cluj, în a treia etapă a Ligii 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici