Eugen Preda a fost externat

Eugen Preda, implicat în scandalul de sâmbătă, de la mall-ul Plaza România, a fost externat, vineri, de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, unde a fost internat, în urmă cu două zile, acuzând dureri de cap.

17 afișări
Imaginea articolului Eugen Preda a fost externat

Eugen Preda a fost externat (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Eduard Andrei)

Starea lui de sănătate este bună.

Eugen Preda a fost internat, miercuri, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală.

Patru bărbaţi, între care şi Eugen Preda, au fost reţinuţi, după ce ar fi provocat un scandal, sâmbătă, în mall-ul bucureştean Plaza România, intrând în conflict cu angajaţi ai firmei de pază BGS.

Eugen Preda a fost dus, sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi contuzie toraco-abdominală. Acesta a fost internat sub pază la unitatea de primiri urgenţe a spitalului.

Preda a fost pus în libertate, luni, de Judecătoria Sectorului 6, în legătură cu incidentul de la mall-ul Plaza România, instanţa respingând cererea procurorilor de arestare preventivă a acestuia. În cazul celorlalţi trei, Andrei Bădulă Cristian, Marian Scarlat şi Petre Pascu, instanţa a decis, duminică, cercetarea în libertate. O altă persoană care ar fi fost implicată în scandalul de la mall Plaza România, Andrei Udrea, va fi cercetată în libertate, instanţa apreciind, marţi, că nu se impune arestarea lui.

Tribunalul Bucureşti a dispus, vineri, arestarea preventivă pentru 29 de zile, pentru Andrei Bădulă Cristian, Marian Scarlat şi Petre Pascu, instanţa admiţând recursul procurorilor la decizia instanţei inferioare privind cercetarea lor în libertate.

Citeşte şi:

Trei persoane implicate în bătaia de la mall, arestate preventiv

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici