Eugen Preda va fi cercetat în libertate

Instanţa Tribunalului Bucureşti a decis, marţi, ca Eugen Preda, implicat în scandalul de la mall Plaza, să fie cercetat în libertate, cu obligarea de a nu părăsi ţara pentru 30 de zile.

74 afișări
Imaginea articolului Eugen Preda va fi cercetat în libertate

Eugen Preda va fi cercetat în libertate (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

Eugen Preda şi-a susţinut nevinovăţia în faţa instanţei Tribunalului Bucureşti, arătând că doreşte ca şeful BGS, Bogdan Oprea, să fie testat la poligraf. Unul dintre avocaţii săi a spus că a depus plângere împotriva lui Oprea, acuzându-l de tentativă de omor.

De asmenea, avocaţii lui Preda au susţinut că imaginile suprinse pe camerele de supraveghere din mall trebuie decriptate şi supuse unei expertiză informatice, pentru a stabili cu exactitate cele înregistrate.

Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Andrei Udrea, Andrei Bădulă Cristian, Marian Scarlat şi Petre Pascu, implicaţi, împreună cu Eugen Preda, în scandalul care a avut loc, în 21 februarie, la mall-ul Plaza România, instanţa admiţând recursul procurorilor în cazul acestora.

Citeşte şi

Andrei Udrea, arestat preventiv în cazul conflictului de la mall

Trei persoane implicate în bătaia de la mall, arestate preventiv

 

Membri ai clanului Preda, acuzaţi de ultraj, după bătaia din mall (Video)

Scandal în Plaza România între clanul Preda şi agenţii de pază

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici