Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, va vota „Da” la Referendumul din 6-7 octombrie

Ministrul finanţelor publice, Eugen Teodorovici, şi-a anunţat opţiunea la Referendumul familiei, care va fi organizat în datele de 6 şi 7 octombrie.

307 afișări
Imaginea articolului Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, va vota „Da” la Referendumul din 6-7 octombrie

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, va vota „Da” la Referendumul din 6-7 octombrie

„Am să merg la referendum şi am să votez Da”, a declarat Eugen Teodorovici, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, în ceea ce priveşte Referendumul familiei.

Prin acest referendum se intenţionează modificarea Constituţiei, respectiv să se prevadă că, în România, căsătoria este doar cea dintre o femeie şi un bărbat.

Ministrul finanţelor crede că acest referendum este un moment bun şi bine ales, precum şi un semnal pe care-l dă România ca societate.

„Este momentul ca această ţară să îşi arate opţiunea”, a mai spus Teodorovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici