Eugen Tomac: Există toate datele necesare pentru demararea unei anchete. Mai trebuie voinţă

Liderul PMP, Eugen Tomac, a scris, duminică, pe Facebook, referindu-se la violenţele din Piaţa Victoriei, că există toate datele pentru demararea unei anchete, dar ”trebuie voinţă”, şi că este tot mai convins că ”politicieni din vârful PSD au trimis în mod voit şi bine recompensat provocatori”.

1640 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Există toate datele necesare pentru demararea unei anchete. Mai trebuie voinţă

Eugen Tomac: Există toate datele necesare pentru demararea unei anchete! Mai trebuie voinţă!

”Cum se face oare că toate protestele neanunţate, desfăşurate în mod spontan pentru a contesta acţiunile PSD, s-au derulat până acum paşnic, fără incidente? De ce acest protest anunţat din timp a arătat acţiuni coordonate de instigare la violenţă? Din informaţiile recent circulate în spaţiul public, încep să apară, aşa cum bănuiam, indicii ale unei acţiuni premeditate. Se pare că mecanismul PSD funcţionează în umbră mult mai bine decât în fruntea Guvernului, atunci când e vorba de apărarea intereselor proprii şi subminarea drepturilor cetăţenilor de a se exprima liber. Sunt tot mai convins că politicieni din vârful PSD au trimis în mod voit şi bine recompensat (nu mă refer aici la tradiţionala faină şi ulei) provocatori care să compromită mişcarea de protest”, a scris Tomac pe Facebook.

El a apreciat că ”această mişcare ticăloasă trebuie sancţionată sever pentru că nu se poate manipula o ţară întreagă fără a răspunde în faţa legii”.

”Avem imagini, avem un calendar exact al derulării evenimentelor, există toate datele necesare pentru demararea unei anchete! Mai trebuie voinţă!”, a adăugat liderul PMP.

Peste 400 de persoane, între care 35 de jandarmi, au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD, vineri, la protestul din Piaţa Victoriei. Dintre acestea, 40 au fost transportate la spital cu diverse traumatisme, trei dintre ei având arsuri de până la 15% din suprafaţa corpului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici