Euro la al patrulea maxim istoric la rînd pe piaţa din România

  • Euro a atins luni al patrulea maxim istoric pe piaţa din România, la 4,8838 lei.
  • Precedenta valoare de top a fost 4,8831, curs înregistrat vineri.
2151 afișări
Imaginea articolului Euro la al patrulea maxim istoric la rînd pe piaţa din România

Euro la al patrulea maxim istoric la rînd pe piaţa din România

Euro a atins luni al patrulea maxim istoric pe piaţa din România,  la 4,8838 lei, de la precedenta valoare de top - 4,8831 lei/euro, de vineri.

Creşterea de luni este extrem de redusă, iar euro a stat o perioadă destul de îndelungată în zona maximului istoric.

Dolarul american a urcat uşor la 4,1118 lei, de la 4,0924 lei, iar francul elveţian a scăzut foarte uşor la 4,4060 lei. Gramul de aur a urcat uşor 223,8171 lei, de la 223,0612 lei.

Pe piaţa valutară, euro era cotat, la ora transmiterii ştirii, între 4,8834 şi 4,8847 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
curs,
evoluţie,
euro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici