Evadaţii de la Penitenciarul de Tineri şi Minori Tichileşti au fost prinşi

Cei doi deţinuţi care au evadat, în urmă cu o zi, de la Penitenciarul pentru Tineri şi Minori din Tichileşti au fost prinşi de angajaţii instituţiei de detenţie, duminică dimineaţă, în Baldovineşti, comună în care locuiau părinţii unuia dintre aceştia

17 afișări
Imaginea articolului Evadaţii de la Penitenciarul de Tineri şi Minori Tichileşti au fost prinşi

Evadaţii de la Penitenciarul de Tineri şi Minori Tichileşti au fost prinşi

Purătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, Jenel Sogor, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cei doi tineri au fost prinşi în comuna brăileană Baldovineşti, unde locuiau părinţii lui Ionuţ Cătălin Togan.

Subinspectorul Sogor Jenel a precizat că unul dintre evadaţi se numeşte Samir Dumitru, are 20 de ani, şi are domiciliul în comuna Băceşti, judeţul Vaslui. Acesta fusese arestat la data de 16 iulie 2005, fiind condamnat la patru ani de închisoare pentru furt şi tâlhărie.

Celălalt evadat, Ionuţ Cătălin Togan, are 19 ani, este din comuna brăileană Vădeni şi a fost arestat în 21 iunie 2006, fiind condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici