Examenele auto se suspendă într-un judeţ din ţară, după ce angajaţi ai Serviciului Permise s-au îmbolnăvit de coronavirus

  • Examenele auto se suspendă în Bacău începând de vineri, după ce la Serviciul Permise au fost confirmate mai multe cazuri de Covid.
  • Până la 1 septembrie, Serviciul de Permise şi Înmatriculări va fi închis.
609 afișări
Imaginea articolului Examenele auto se suspendă într-un judeţ din ţară, după ce angajaţi ai Serviciului Permise s-au îmbolnăvit de coronavirus

„Având în vedere confirmarea unor cazuri de infectare cu virusul Sars-Cov2 la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bacău, pentru diminuarea riscului de răspândire a virusului în rândul angajaţilor şi al cetăţenilor, Activitatea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bacău se va suspenda în perioada 28.08.2020 – 01.09.2020. La Compartimentul Înmatriculări Vehicule Rutiere activitatea se va suspenda în perioada 28.08. – 04.09.2020, cu posibilitatea de a se prelungi, în funcţie de numărul lucrătorilor disponibili”, transmite Prefectura Bacău.

Cei care au avut programări online la ghişeele serviciului sau pentru susţinerea probei practice a examenului de obţinere a permisului de conducere vor fi reprogramaţi din oficiu.

Ancheta epidemiologică a Direcţiei de Sănătate Publică Bacău este în desfăşurare, urmând să fie luate alte şi măsuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici