Examenul de bacalaureat continuă cu proba de limbă şi literatură maternă

Sesiunea a doua a bacalaureatului care a început luni, continuă cu proba orală la limba şi literatura maternă, miercuri urmând să fie susţinută ultima probă orală, respectiv cea de limba şi literatura modernă.

1 afișare
Imaginea articolului Examenul de bacalaureat continuă cu proba de limbă şi literatură maternă

Examenul de bacalaureat continuă cu proba de limbă şi literatură maternă

Pentru probele orale, candidaţii vor extrage un singur bilet, însă aceştia au dreptul la un al doilea bilet, caz în care nota va fi scăzută cu un punct. Subiectele pentru probele orale au un grad de complexitate care permite tratarea lor integrală în maximum 10-15 minute. Un candidat se consideră "promovat" la proba orală sau practică dacă a obţinut minimum nota finală 5 la respectiva probă. Probele orale sunt eliminatorii.

Candidatul care va obţine o notă sub 5 (cinci) sau nu se va prezenta la o probă orală este declarat "respins", respectiv "neprezentat"şi nu mai participă la probele următoare.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici