Examenul de capacitate pentru magistraţi, amânat de CSM, pentru a preveni răspândirea COVID-19

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât, joi, amânarea susţinerii examenului de capacitate, programat iniţial pentru 14 – 15 martie şi 10 - 27 aprilie, pentru o dată ce va fi comunicată ulterior. Măsura a fost luată pentru a preveni răpândirea infecţiilor cu coronaviorus.

227 afișări
Imaginea articolului Examenul de capacitate pentru magistraţi, amânat de CSM, pentru a preveni răspândirea COVID-19

Examenul de capacitate pentru magistraţi, amânat de CSM, pentru a preveni răspândirea COVID-19

„Având în vedere necesitatea prevenirii răspândirii la nivel naţional a infecţiei cu Coronavirus SARS-CoV-2, la data de 12 martie 2020, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea susţinerii examenului de capacitate (programat iniţial pentru 14 – 15 martie 2020 şi 10 - 27 aprilie 2020), ulterior datei de 04.05.2020, urmând ca prima probă să fie anunţată într-un termen rezonabil”, anunţă CSM, într-un comunicat de presă.

De asemenea, la aceeaşi dată, CSM a hotărât amânarea susţinerii concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, programat iniţial pentru 26 aprilie 2020. Examenul se va organiza după 4 mai, urmând ca data susţinerii concursului să fie anunţată într-un termen rezonabil.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici