EXCLUSIV | Renate Weber, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Renate Weber: Izolarea, lipsa de socializare în timpul pandemiei au efecte mai puternice asupra copiilor decât a adulţilor pentru că aceşti copii sunt în formare, ei abia acum deschid ochii. Gândiţi-vă că avem copilaşi de clasa I care nu şi-au văzut la faţă învăţătorul/învăţătoarea. Nici copiii între ei poate nu s-au văzut toţi la faţă. Şcoala asta online a creat uriaşe probleme
  • Renate Weber: Vedem tot mai multe condiţionări în exercitarea unor drepturi de efectuarea acestui vaccin. Eu când am văzut propunerea venită de la premierul Greciei privind certificatul european de vaccinare, primul lucru pe care l-am gândit a fost asta nu e ideea grecilor. Cineva îi pune pe greci să fie purtători de cuvânt. Şi am avut dreptate
  • Renate Weber: În ţări în care nu existau probleme, acum, inclusiv guvernele sau prin reţelele sociale, cum nu eşti de acord cu retorica oficială, cum eşti suspendat, ţi se închide contul. Lumea pare să fie mulţumită cu asta. S-a ajuns la acel moment în care cu tristeţe recunosc că foarte multă lume spune drepturile omului sunt numai alea care mă interesează pe mine.
453 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV | Renate Weber, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

EXCLUSIV | Renate Weber, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Duminică, 24 ianuarie, Renate Weber, Avocatul Poporului, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Ce surprize ascunde cariera Renatei Weber? Unde i s-a propus să candideze la Preşedinţie? De ce vor guvernanţii un nou Avocat al Poporului şi ce urmăresc? Care sunt efectele pandemiei asupra copiilor şi adolescenţilor şi cum se implică Avocatul Poporului pentru combaterea acestora? Ne vaccinăm sau nu? Ce se va întâmpla cu drepturile omului după pandemie?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici