Exerciţiul multinaţional „Dacian Strike 24”. 500 de militari români şi aliaţi participă

106 afișări
Imaginea articolului Exerciţiul multinaţional „Dacian Strike 24”. 500 de militari români şi aliaţi participă

Exerciţiul multinaţional „Dacian Strike 24”. 500 de militari români şi aliaţi participă

DAST24-2 este condus de Comandamentul Multinaţional de Divizie Sud-Est şi antrenează forţe din structurile Comandamentului Multinaţional de Brigadă Sud-Est, Divizia 82 Aeropurtată (USA), Elementul Înaintat de Comandă al Brigăzii Franceze (BFCE), Grupul de Luptă al NATO din România, Regimentul 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell” şi Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”.

De asemenea, la exerciţiu mai participă Forţele Aeriene Române (IAR 99 Şoim, IAR 330 Puma Socat) şi Forţele Aeriene Regale ale Marii Britanii (Eurofighter Typhoon EF2000).

DAST24-2 face parte din seria de exerciţii „Dacian Strike” şi este un exerciţiu întrunit de comandament, cu trupe în teren. Acesta se desfăşoară concomitent în România (Smârdan, jud. Galaţi şi Capu Midia, jud. Constanţa) şi Bulgaria (Novo Selo).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
militari,
exerciţiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici