Video EXIT POLL “Gândurile lui Cristoiu”- DUMINICĂ ORA 20.30. Află de la noi cine sunt câştigătorii europarlamentarelor

Mediafax şi Gândul.info vă invită duminică, de la ora 20.30, la o ediţie specială “Gândurile lui Cristoiu” în care vom furniza primele estimări ale rezultatului votului, prin prezentarea singurului EXIT POLL acreditat de BEC.

1530 afișări
Jurnalistul Ion Cristoiu va fi provocat de Monica Mihai să facă predicţii înainte de închiderea urnelor. De la ora 21.00 vom afla, din ediţia specială, cine sunt câştigătorii europarlamentarelor şi cine nu a trecut testul alegerilor.
 
O ediţie eveniment în care istoricul clipei, jurnalistul Ion Cristoiu, va creiona imaginea Europei aşa cum va arăta ea, după testul din 26 mai.
 
Totodată, veţi afla şi ce înseamnă rezultatele din România în aşteptarea alegerilor prezidenţiale.
 
Agenţia MEDIAFAX va furniza, duminică, la ora 21.00, datele exit poll-urilor în urma sondajului realizat de CURS- AVANGARDE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici