Explicaţia lui Vlad Voiculescu după ce a fost fotografiat fără mască: ”Am greşit şi toate criticile sunt justificate”

  • Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a explicat de ce a stat fără mască pe holurile Parlamentului.
  • Voiculescu a spus că a renunţat la mască pentru a se face auzit mai bine într-o conferinţă video şi pentru că îi era sete.
  • Vlad Voiculescu: ”Am greşit şi toate criticile sunt justificate.”
1502 afișări
Imaginea articolului Explicaţia lui Vlad Voiculescu după ce a fost fotografiat fără mască: ”Am greşit şi toate criticile sunt justificate”

Explicaţia lui Vlad Voiculescu după ce a fost fotografiat fără mască: ”Am greşit şi toate criticile sunt justificate” (Sursă foto: Captură video/Digi24)

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, spune, după ce a fost fotografiat fără mască de protecţie pe holurile Parlamentului, că şi-a dat jos masca pentru a fi auzit mai bine într-o conferinţă video şi pentru că îi era sete. „Fără îndoială, am greşit şi toate criticile sunt justificate,” a precizat acesta. 

„Eram într-o conferinţă video, mi-am dat jos masca pentru intervenţie, pentru a mă face mai bine înţeles şi pentru că îmi era sete - pentru a comunica mai clar şi pentru a bea apă. Fără să spun că asta justifică greşeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere - fără nicio persoană la mai puţin de 10 metri în jurul meu”, susţine Voiculescu.

Acesta adaugă că la un moment dat i-a fost atrasă atenţia şi şi-a pus la loc masca.

„Fără îndoială, am greşit şi toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, adaugă ministrul.

Vlad Voiculescu a fost fotografiat, luni, fără mască de protecţie Covid-19 pe holurile Parlamentului, deşi conduita sanitară prevede că portul măştii este necesar în toate spaţiile închise.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici