Explozie în judeţul Maramureş, unde trei persoane au suferit arsuri din cauza unui cazan din distilerie

Explozia, duminică dimineaţă, a unui cazan al unei distilerii în Sighet, judeţul Maramureş, s-a soldat cu trei victime care au suferit arsuri, informează Serviciul de ambulanţă Maramureş.

179 afișări
Imaginea articolului Explozie în judeţul Maramureş, unde trei persoane au suferit arsuri din cauza unui cazan din distilerie

Un bărbat de 34 ani a suferit arsuri la membrele superioare şi inferioare şi la cap şi pe gât, în proprţie de 45%, o femeie de 46 ani a suferit arsuri la cap şi membre, iar un bărbat de 55 de ani arsuri arsuri ale membrelor.

Arsurile sunt de gradul II si III. Au intervenit 2 echipaje ale serviciului de ambulanţă Sighet.

Bărbatul de 34 ani a fost intubat la Spital Sighet şi probabil va fi transferat la Oradea pe cale aeriană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici