Explozie într-un bloc din Galaţi. O persoană a fost rănită

  • Un bărbat a fost rănit în timpul unei explozii care s-a produs în apartamentul în care se afla.
  • În locuinţa se mai aflau un copil şi mama sa, dar aceştia nu au fost răniţi.
  • Se pare că explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze.
267 afișări
Imaginea articolului Explozie într-un bloc din Galaţi. O persoană a fost rănită

Explozie În Galaţi

Explozia s-a produs miercuri la etajul 10 al unui bloc din oraşul Galaţi. Un bărbat de 37 de ani a suferit arsuri şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Copilul şi soţia se aflau în apartament, însă nu au fost răniţi. Deoarece explozia nu a fost urmată de un incendiu, pompierii au decis să nu-i evacueze pe vecini.

Explozia a avut loc la etajul 10, în apartament. Un bărbat de 37 de ani are arsuri de gradul I, a primit îngrijiri la faţa locului şi nu a fost dus la spital. În apartament se mai aflau soţia bărbatului şi un copil, ei nu au păţit nimic. Nu au fost evacuate persoane, nu a fost afectată structura de rezistenţă a blocului”, a explicat Eugen Chiriţă, reprezentantul ISU Galaţi.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Deoarece mai multe elemente de construcţie s-au desprins şi au căzut lângă bloc, zona a fost izolată de pompieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici