Explozie într-un bloc. Un bărbat a fost rănit, alte 30 de persoane au fost evacuate

O explozie s-a produs vineri după-amiaza într-un bloc din localitatea Ştei, judeţul Bihor. Un bărbat de 54 de ani a suferit arsuri şi a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital, iar alte 30 de persoane din bloc au fost evacuate.

238 afișări
Imaginea articolului Explozie într-un bloc. Un bărbat a fost rănit, alte 30 de persoane au fost evacuate

Explozie într-un bloc. Un bărbat a fost rănit, alte 30 de persoane au fost evacuate

UPDATE. Potrivit ISU Bihor, o butelie a explodat într-o garsonieră amplasată la etajul patru al unui bloc din Ştei.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Un bărbat de 54 de ani a suferit arsuri la nivelul căilor respiratorii şi a mâinilor.

Echipajele medicale i-au acordat primul ajutor la faţa locului, iar apoi victima a fost predată echipajului de pe elicopetrul SMURD, care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.

De asemenea, alte două persoane care au suferit atacuri de panică au fost duse la spitalul din Ştei.

În urma exploziei au fost afectate 10 locuinţe, iar 30 de locatari au fost evacuaţi.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, care urmează să stabilească dacă a fost afectată structura de rezistenţă a blocului.

„Concluzia reprezentanţilor Inspectoratilui de Stat în Construcţii a fost aceea că structura de rezistenţă a imobilului nu a fost afectată. Primăria localităţii a trimis o echipă pentru curăţarea spaţiilor comune. După finalizare, se va permite revenirea în bloc a locatarilor”, a transmis ISU Bihor.

În urma evaluărilor făcute, s-a stabilit că au fost afectate de explozie 14 garsoniere, 10 de la etajul 4 al blocului, unde a avut loc şi explozia, şi alte 4 de la etajul 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici