Explozie provocată de o acumulare de gaze, într-un bloc din Abrud. O persoană a fost rănită

Un bărbat a fost rănit în urma unei explozii produse din cauza acumulării de gaze de la o butelie de aragaz într-un apartament dintr-un bloc din oraşul Abrud, judeţul Alba, în urma deflagraţiei şase apartamente din imobil fiind avariate.

522 afișări
Imaginea articolului Explozie provocată de o acumulare de gaze, într-un bloc din Abrud. O persoană a fost rănită

Explozie provocată de o acumulare de gaze, într-un bloc din Abrud. O persoană a fost rănită (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, explozia s-a produs într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din Abrud, fiind cauzată de o acumulare de gaze provenite de la o butelie de aragaz.

Explozia a fost declanşată în momentul în care proprietarul apartamentului a aprins becul în bucătărie, bărbatul suferind arsuri la faţă, membre şi pe corp.

În apartament se mai afla soţia victimei, însă aceasta nu a fost surprinsă de suflul deflagraţiei, ci a suferit doar arsuri superficiale pe mâini încercând să stingă hainele soţului său cuprinse de flăcări.

În urma deflagraţiei, apartamentul în care s-a produs aceasta şi alte cinci apartamente din imobil au fost avariate, fiind sparte geamurile, iar uşile fiind smulse de suflul exploziei.

Bărbatul rănit în explozie are 54 de ani şi este profesor. Victima a fost transportată la Spitalul Abrud pentru îngrijiri medicale, iar ulterior va fi transferată pentru un tratament de specialitate la unităţile medicale din Alba Iulia sau Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici