Exploziile de la Crevedia. Bilanţul actualizat: 12 pacienţi au fost externaţi, 12 în străinătate, iar trei sunt în stare critică

12 pacienţi răniţi în timpul exploziilor de la staţia GPL din Crevedia au fost externaţi, iatr trei sunt în stare critică, intubaţi şi ventilaţi mecanic, potrivit raportului Ministerului Sănătăţii transmis luni.

1755 afișări
Imaginea articolului Exploziile de la Crevedia. Bilanţul actualizat: 12 pacienţi au fost externaţi, 12 în străinătate, iar trei sunt în stare critică

„Pacienţi critici intubaţi şi ventilaţi mecanic: 3, din care 2 pacienţi - Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti şi unul la Spitalul Clinic de Urgenţă <Bagdasar Arseni> Bucureşti”, potrivit bilanţuilui.

Conform documentului, 29 de pacienţi sunt în stare medie sau uşoară. Astfel, 16 pacienţi sunt la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, opt la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” Bucureşti, trei la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti şi câte unul la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti.

12 pacienţi au fost externaţi, doi au murit, iar 12 au fost transferaţi în străinătate.

Două explozii au avut loc sâmbătă la staţia GPL din Crevedia. Doi oameni - soţ şi soţie - au murit. Au fost în total 58 de victime, dintre care 43 sunt angajaţi ai Ministerului de Interne - pompieri, poliţişti şi jandarmi care au acţionat la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici