„Fabrica” de acte false, destructurată în Ilfov. O femeie de 33 de ani falsifica permise de conducere şi cărţi de identitate

  • O femeie de 33 de ani, care ar fi înlesnit falsificarea mai multor cărţi de identitate şi permise de conducere a fost reţinută, vineri.
  • Poliţiştii ilfoveni s-au sesizat din oficiu, valorificând informaţiile din dosarul în care presupusul falsificator este cercetat în calitate de inculpat.
2129 afișări
Imaginea articolului „Fabrica” de acte false, destructurată în Ilfov. O femeie de 33 de ani falsifica permise de conducere şi cărţi de identitate

Serviciului Rutier Ilfov a dispus, vineri, reţinerea pentru 24 de ore, a unei femei, în vârstă de 33 de ani, cercetată în cadrul unui dosar penal pentru complicitate la infracţiunea de fals material în înscrisuri oficiale (12 acte materiale).

„În fapt, în perioada 2019-2021, femeia respectivă ar fi înlesnit falsificarea mai multor documente oficiale, respectiv 8 cărţi de identitate, 2 permise de conducere, un certificat de naştere şi un atestat de pregătire profesională, prin punerea la dispozitia presupusului falsificator, a fotografiilor şi datelor de identitate ale beneficiarilor şi, ar fi colectat diferite sume de bani, în cadrul activităţilor infracţionale”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

În cursul zilei de vineri, femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus faţă de aceasta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, poliţişti rutieri ilfoveni s-au sesizat din oficiu, valorificând informaţiile rezultate din dosarul în care presupusul falsificator este cercetat în calitate de inculpat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici