Facilităţi pentru veteranii de război răniţi în timpul misiunilor

Veteranii de război răniţi în timpul misiunilor vor beneficia de tratament medical în străinătate, pentru cazurile care nu pot fi tratate în ţară, de proteze şi călătorii gratuite pentru transportul public, precum şi de câte cinci hectare teren agricol sau 500 metri pătraţi teren pentru casă.

24 afișări
Imaginea articolului Facilităţi pentru veteranii de război răniţi în timpul misiunilor

Facilităţi pentru veteranii de război răniţi în timpul misiunilor (Imagine: Mediafax Foto)

Dacă terenurile nu pot fi acordate în natură, militarii mutilaţi în război vor primi despăgubiri băneşti, conform unei ordonanţe de urgenţă aprobată, miercuri, de Guvern.

Militarii care pe timpul misiunii s-au remarcat prin acte exemplare de curaj vor primi titlul onorific de "Militar Veteran" sau "Veteran".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici